logo

Schadebehandelaar Letsel Middelzwaar – detavast - CED Interim Professionals


Regio Den Haag -
Je beschikt over een analytische denkniveau en je hebt het vermogen om een oordeel te vormen op inhoud en strategie. Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken.


Omschrijving van de functie

Je beschikt over een analytische denkniveau en je hebt het vermogen om een oordeel te vormen op inhoud en strategie. Je hebt een ondernemers mindset en weet dan ook prima knopen door te hakken. Grote financiële belangen brengen jou niet van je stuk, want je staat stevig in je schoenen en weet alle input boven tafel te krijgen voor de juiste afweging. Je klantgerichtheid en betrokkenheid maken het soms een uitdaging om de zware verhalen bij de cases achter je te laten als je de deur uit loopt. Gelukkig weet je hier toch goed mee om te gaan. Je kunt goed luisteren en bent sensitief. Daarnaast heb je goed ontwikkelende communicatie skills en ben je proactief en doortastend in je aanpak.

Functie-eisen

Verder vinden we het belangrijk dat je in bezit bent van en beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een diploma OSR Middelzwaar Letsel
  • Ervaring met AVB is een pre
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van Middelzwaar Letsel
  • Ambitie om door te leren

Bedrijfsprofiel

Je bent werkzaam in het team Middelzwaar Letsel, hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims.

De afdeling bestaat uit ongeveer 60 collega’s, verdeeld over drie teams, die dezelfde werkzaamheden doen als jij. De teams bestaan uit een diverse mix van ervaren en minder ervaren collega’s. Op zijn tijd een borrel na het werk geeft ons de kans om zaken even te relativeren.

Wij bieden

CED Interim Professionals biedt uitdagend werk, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voegen wij waarde toe aan jouw carrière?

Onze klant biedt een mooie interim opdracht voor de duur van 6 maanden voor 32 tot 40 uur per week, met daarna een mogelijkheid op een vast contract. Na een korte inwerkperiode op kantoor kan er grotendeels vanuit huis worden gewerkt. 

Extra

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is veelal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lamiae Amallah (Recruiter) via 010 - 284 30 80 (optie 1) Wij ontvangen graag, via onderstaand formulier, jouw sollicitatie.

Locatie:
Regio Den Haag
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Lamiae Amallah
Recruiter
m. 06 - 228 01 459
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schadebehandelaar Letsel Middelzwaar – detavast bij CED Interim Professionals in Regio Den Haag inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 27-7-2022 11:14:45