logo

Deskaccountmanager Schade Zakelijk - Achmea


Apeldoorn -
Als deskaccountmanager schade zakelijk ben je verantwoordelijk voor een eigen klantportefeuille: je beheert deze op een professionele manier door met een portefeuilleplan te werken.


Over deze vacature

Word jij blij van het adviseren van ondernemers over hoe ze risico’s kunnen beperken die hun bedrijfscontinuïteit & groei in de weg staan? En ben je een echte teamplayer met een passie voor sales? Lees dan snel verder!

De functie

Als deskaccountmanager schade zakelijk ben je verantwoordelijk voor een eigen klantportefeuille: je beheert deze op een professionele manier door met een portefeuilleplan te werken. Je kent je klanten en bent bekend met de ontwikkeling van hun bedrijf en de sector waarin ze actief zijn. Je staat continu met ze in verbinding: dit doe je door met ze in gesprek te zijn maar ook door de websites van hun bedrijf te bezoeken en ze te volgen via diverse social media platformen.

Jouw drijfveer is ondernemers in het midden- en grootbedrijf te helpen om risico’s te beperken die hun bedrijfscontinuïteit en groei in de weg staan. Je bent hierbij gesprekspartner voor zowel bestaande als nieuwe klanten en bouwt dagelijks aan een gezonde groei van jouw portefeuille.

Tijdens de gesprekken die je hebt met jouw klanten is het voor jou vanzelfsprekend om verder te kijken dan alleen verzekeren. Je hebt een brede blik en spreekt met ze over hun ervaring, plannen en uitdagingen waar ze voor staan. Je moet je voorstellen dat verzekeringen voor onze klanten lastige onderwerpen zijn, dus zorg jij voor de juiste vragen die alle relevante informatie op tafel brengen om ze goed te kunnen informeren en helpen bij het maken van keuzes. Vanuit hier kun je meedenken over de mogelijke risico’s en hoe deze voorkomen of beperkt kunnen worden door middel van een passende schadeverzekering of dienst van Centraal Beheer. Zo maak jij dagelijks het verschil voor onze klanten!

Uiteraard beschik je naast goede commerciële- en gesprek skills ook over administratieve skills: je verwerkt jouw notities in jouw accountplan, maakt een gespreksverslag en zorgt dat er een passende offerte opgesteld wordt. 

JOUW AFDELING

Midden en Groot Bedrijf

Als deskaccountmanager schade zakelijk werk je voor de business Line Midden en Groot Bedrijf (MGB) bij Centraal Beheer. MGB richt zich op bedrijven die door omvang en/of complexiteit advies rond verzekeringen en gerelateerde diensten nodig hebben. We helpen ondernemers met inzicht, inspiratie en oplossingen, maar ook door verbinding te leggen tussen ondernemers of met ons netwerk van partners en partnerships. Dit geeft een ondernemer en onderneming ruimte om verder te kunnen kijken. De afdeling wordt gekenmerkt door een prikkelende en professionele werkomgeving van, waar persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het leveren van klantwaarde. 

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als Deskaccountmanager Schade Zakelijk

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op hbo-niveau.
 • Je wordt gedreven door resultaat en bent een echte verbinder, zowel met de klant als jouw collega’s.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als desk accountmanager of in een vergelijkbare functie.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet intern en extern draagvlak te creëren.
 • Je beschikt over de diploma’s WFT Adviseur Basis, Adviseur Particulier en Adviseur Schade Zakelijk.
 • Je werkt vanuit kantoor maar ook vanuit huis en bent dus zelfstandig, zelfsturend en je weet je te ontwikkelen in een beweeglijke omgeving. Van nature breng je structuur aan in je dagelijkse werk en weet deze ook over te brengen aan je directe omgeving.
 • Werken met Microsoft Office-applicaties is voor jou vanzelfsprekend. LinkedIn en andere social media zijn voor jou bekend terrein en je weet hoe je deze kan inzetten.

Kijk eens rond in Apeldoorn

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

 • Wij bieden een vaste aanstelling.
 • Een uitdagende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld (8%), een vaste eindejaarsuitkering (8,33%), uitstekende pensioenvoorzieningen en een goed salaris (inclusief variabele beloning).
 • De salarisrange loopt van bruto € 3.100, - tot € 4.317, - voor een per maand met 34-urige werkweken (excl. eindejaarsuitkering, vakantiegeld en variabele beloning). De functie is ingedeeld in schaal G. De uiteindelijke inschaling en hoogte zijn uiteraard afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
 • Omdat het menselijk kapitaal van grote waarde is voor Achmea bestaan er ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibel werken: Je standplaats is Apeldoorn, maar je werkt ook vanuit huis.
 • In 2023 ontvang je een uniek klimaatbudget van €2.500,-. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus verbetering van het milieu.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant in ziet en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

Solliciteren en meer weten?

Voor vragen kun je contact opnemen met Mohamed Rabhi, Salesmanager Zakelijk Schade Middenmarkt. Je kan hem bereiken op telefoonnummer 06 300 13 246. Of solliciteer direct via de “solliciteer” button op deze pagina! 

Slim bedacht
Klushulp: snel de juiste vakman voor klussen in en om het huis

Veel Fans
Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Instagram

Samen innoveren
Met startups, ondernemers en studenten in Lab55

SOLLICITATIEPROCEDURE

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 dagen reactie
Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Een assessment
Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 1e gesprek
Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Het 2e gesprek
In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst
Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Locatie:
Apeldoorn
Meer informatie:

Voor vragen kun je contact opnemen met Mohamed Rabhi, Salesmanager Zakelijk Schade Middenmarkt. Je kan hem bereiken op telefoonnummer 06 300 13 246 of met

contactpersoon
 
Contact:
Frank Strookappe
Recruiter
m. +31 6 8356 2016
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Deskaccountmanager Schade Zakelijk bij Achmea in Apeldoorn inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 28-9-2022 10:52:58