logo

Schadebehandelaar Multibranche – interim – heel Nederland - CED Interim Professionals


Landelijk -
Je behandelt en beoordeelt allround schadegevallen inclusief eventueel regres. Dit zijn materiële schades op het gebied van verkeer, brand, aansprakelijkheid en reis. Jij bent dus verantwoordelijk voor de kwalitatieve en snelle afwikkeling van de schadeclaim.


CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn tijdelijk behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn, vanwege groei, op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers die het uitdagend vinden om gedetacheerd te worden bij onze klanten in de functie van Schadebehandelaar Verkeer / Multibranche (32 - 40 uur per week).

Omschrijving van de functie

Je behandelt en beoordeelt allround schadegevallen inclusief eventueel regres. Dit zijn materiële schades op het gebied van verkeer, brand, aansprakelijkheid en reis. Ook de gehele communicatie en administratieve afwikkeling behoren tot jouw werkzaamheden net als telefonisch contact met klanten, experts, verzekeraars en uiteraard jouw collega’s. Jij bent dus verantwoordelijk voor de kwalitatieve en snelle afwikkeling van de schadeclaim. Tevens signaleer je opvallend schadeverloop en schadegedrag. Je voert de werkzaamheden uit op locatie van onze opdrachtgever welke zich door geheel Nederland kan bevinden met een focus op de Randstad.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding WFT Basis en WFT Schade (particulier en/of zakelijk) en tevens heb je jouw Permanente Educatie bijgehouden.
  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO-diploma (niveau 4).
  • Je bent in het bezit van één van de Leergangen Schade (of de voorloper M&S modules) of bereid deze direct te gaan behalen.
  • Je bent in staat om zelfstandig een schadeclaim van begin tot eind af te handelen.
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als Schadebehandelaar bij een verzekeraar, volmacht of leasemaatschappij.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Bij voorkeur ben je bekend met systemen als CCS (level 7), Anva, Qis of met ons eigen systeem CED Connect Claims
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Randstad en anders bereid te reizen.
  • Je vindt het leuk om steeds te starten bij een andere opdrachtgever en bent flexibel met betrekking tot reizen door geheel Nederland en dit alles vanuit een dienstverband.

Bedrijfsprofiel

CED heeft een heldere missie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. We werken vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Onze interim professionals werken ook vanuit die gedachte. 

Wij bieden

Werken bij CED Interim Professionals betekent een afwisselende werkomgeving bij toonaangevende bedrijven waar je voortdurend blijft werken aan jouw eigen ontwikkeling en groei. CED Interim Professionals biedt uitdagend werk, een marktconform salaris, door ons betaalde opleidingsmogelijkheden (onder andere Wft, Leergang Schadebehandelaar van het Nibe-SVV en Permanent Actueel) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, 25 vakantiedagen, 5 ATV-dagen. Tevens is er de mogelijkheid van een bedrijfsauto. Daarnaast organiseren we met regelmaat thematische kennissessies waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld Fraude. Een goede work-life balance vinden wij belangrijk dus er is meer dan genoeg ruimte voor ontspanning met het team maar je kunt daarbij ook denken aan een flexibel inzetbaar budget voor meer vrije dagen, extra geldstortingen in jouw pensioen, etc. Voegen wij waarde toe aan jouw carrière?

Extra

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Naomi van de Burgt (Talent Sourcer) via 06 - 831 01 018 of Lamiae Amallah (Recruiter) via 06 - 228 01 459. Appen kan uiteraard ook. Wij ontvangen graag, via onderstaand formulier, jouw sollicitatie.

Locatie:
Landelijk
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Lamiae Amallah
Recruiter
m. 06 - 228 01 459
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schadebehandelaar Multibranche – interim – heel Nederland bij CED Interim Professionals in Landelijk inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 11-7-2022 11:26:01