logo

Letselschadebehandelaar Middelzwaar/Zwaar - DEKRA People


Rotterdam -
Je bent een ervaren personenschadebehandelaar met een specialisatie op aansprakelijkheid voor bedrijven. Jij hebt veel gezien en bent opzoek naar meer diversiteit in je werkzaamheden en opdrachten, zonder van werkgever te wisselen. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet voor jou? Lees dan verder!


Functie

Voor een bekende opdrachtgever uit het centrum van Rotterdam zal jij middelzware én zware letselschadedossiers behandelen, met een specialisatie op AVB. Je bent verantwoordelijk voor het hele afhandelingsproces van letselschades. Je werkzaamheden zijn divers, maar dat weet jij als geen ander. Je bent een ambitieus type die de ontwikkelingen rondom AVB en letselschade op de voet volgt. Daarnaast ben je een échte aanpakker, een behandelaar die complexe schadedossiers op een efficiënte manier oplost zonde de kwaliteit uit het oog te verliezen.  Dit zal voor jouw je eerste opdracht voor DEKRA People zijn. Hierna zal je door gaan naar de volgende opdracht welke goed aansluit op jouw ambities, kennen en kunde.

Je zal op kantoor ingewerkt worden en zal meegenomen in de werkwijze van de opdrachtgever.

Functie eisen:

Een uitdaging ga jij aan met nieuwsgierigheid en lef en jij bent iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

Verder:

 • Heb je ervaring met middelzwaar/ zware letselschadedossiers;
 • Heb je veel ervaring met het behandelen van AVB in combinatie met letsel;
 • Heb je praktijkgerichte opleidingen gedaan zoals bijvoorbeeld leergang middelzwaar letsel;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Kun je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en acties, waarbij een hoge
  kwaliteit van je werk van essentieel belang blijft.

Aanbod:

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (ZZP ook mogelijk)
 • Een brutosalaris tussen € 3.300,- en € 4.600,- per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • Thuiswerken mogelijk;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede collectieve ziektekostenregeling en pensioenregeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheid naar expert;
 • Een leaseauto die je privé kunt rijden met netto onkostenvergoeding is optioneel;
 • Onbeperkt toegang tot de online trainingen op GoodHabitz.

DEKRA

DEKRA is één van de grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisaties van Nederland. Wij hebben de units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People ondergebracht binnen één cluster. Dit heeft als voordeel dat wij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Wij zijn als unit gespecialiseerd in het bieden van een capaciteitsoplossing op het gebied van personenschadebehandelaars en schadebehandelaars materieel.

We bieden een uitdagend en divers aanbod aan opdrachten en opdrachtgevers (ook buiten de traditionele verzekeringsmarkt). Medewerkers van DEKRA zijn trots om voor DEKRA te werken en stralen dat uit bij de opdrachtgever.?

Je bent onderdeel van het DEKRA netwerk en je kunt door specialisten gegeven inhoudelijke kennissessies bijwonen, masterclasses en onbeperkt online trainingen op verschillende deelgebieden volgen en aan het materieel- en/of letselcafé deelnemen om te sparren over jurisprudentie! Daarnaast bouw je een opleidingsbudget op dat voor externe opleidingen, cursussen en leergangen ingezet kan worden.

Solliciteren?

Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Wil je meer weten over deze functie? Aarzel niet om mij te bellen of appen, want ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)6 257 438 68 of e-mailadres jesse.kruijs@dekra.com

Locatie:
Rotterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Jesse Kruijs
Recruiter
m. 06-25743868
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Letselschadebehandelaar Middelzwaar/Zwaar bij DEKRA People in Rotterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 25-5-2022 18:27:42