logo

Acceptant - (deta)vast - CED Interim Professionals


Utrecht -
Als Acceptant Volmacht beoordeel je aanvraagformulieren en accepteer je verzekeringsaanvragen binnen de richtlijnen. Je vraagt offertes aan en maakt polissen op. Je behandelt deze werkzaamheden tijdig en voert dit correct uit.


CED Interim Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties in de verzekeringsbranche die voor korte of langere termijn tijdelijk behoefte hebben aan ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn voor onze klant op zoek naar een Acceptant zakelijk/verkeer en multi.

Omschrijving van de functie

Als Acceptant Volmacht beoordeel je aanvraagformulieren en accepteer je verzekeringsaanvragen binnen de richtlijnen. Je vraagt offertes aan en maakt polissen op. Je behandelt deze werkzaamheden tijdig en voert dit correct uit. Je beheerst de systematiek van premieberekening en verleent ondersteuning bij het uitvoeren van het commerciële beleid van het bedrijf.

Functie-eisen

Je beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en denkt vanuit een commercieel gevoel. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring met verzekeringen en bent in het bezit van minimaal het diploma Wft Basis en Wft Particulier. Daarnaast is Wft Zakelijk een pré (bij voorkeur A-Brand en A-Varia).  Verder heb je een servicegerichte instelling, kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en kun je goed onder tijdsdruk adequate beslissingen nemen.

Bedrijfsprofiel

CED heeft een heldere missie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. We werken vanuit de gedachte dat wat voor iemand van waarde is, van waarde moet blijven. Net zoals we dat voor onszelf zouden willen. Onze interim professionals werken ook vanuit die gedachte. 

Onze klant kent een.....

Wij bieden

CED Interim Professionals biedt uitdagend werk, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voegen wij waarde toe aan jouw carrière?

Onze klant biedt:

 • 8% vakantiegeld
 • 28 vrije dagen
 • Een goed, marktconform salaris
 • 50% thuis en 50% kantoor
 • Zit/sta bureaus
 • Budget thuiswerkplek
 • Km vergoeding 0,19 zonder limiet
 • Pensioenregeling
 • Collectieve ongevallen
 • Korting op polissen
 • Dynamisch en jong team
 • Ontwikkelmogelijkheden

Extra

Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden, evenals een onderzoek op social media. Voor benoeming is veelal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Waldi Blinker (Talent Sourcer) via 010 – 284 30 80 of Lamiae Amallah (Recruiter) via 010 - 284 30 89.. Wij ontvangen graag, via onderstaand formulier, jouw sollicitatie.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Utrecht
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Waldi Blinker
Talent Sourcer Specialist
t. 010 284 30 80
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Acceptant - (deta)vast bij CED Interim Professionals in Utrecht inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 20-6-2022 17:39:16