logo

Schadebehandelaar Projectteam Materieel - DEKRA People


Capelle aan den IJssel -
Stel.. je krijgt de mogelijkheid om aan te sluiten bij een team van ambitieuze schadebehandelaars. Gezamenlijk gaan jullie diverse projecten op het gebied van materiƫle schades oppakken en behandelen. Wil je deel uitmaken van Team People? Lees de vacature en solliciteer!


Stel.. je krijgt de mogelijkheid om aan te sluiten bij een team van ambitieuze schadebehandelaars. Gezamenlijk gaan jullie diverse projecten op het gebied van materiële schades oppakken en behandelen. Wil je deel uitmaken van Team People? Lees de vacature en solliciteer!

Functie:

Met een team van materiele schadebehandelaars ga jij aan de slag voor verschillende opdrachtgevers van DEKRA Claims Management. Jij en je team vertegenwoordigen verschillende niveaus en verschillende specialisme; Brand, Verkeer en Aansprakelijkheid, waardoor jullie voor ieder capaciteitsvraagstuk een maatwerkoplossing kunnen bieden.

Per opdrachtgever kunnen de taken verschillen; voor de ene opdrachtgever ben je onderdeel van een continue flexibele schil voor het schadeproces of een deel hiervan in, bij de ander ben je verantwoordelijk voor het inlopen van achterstanden en bij de volgende voor het opvangen van piekdrukte waarbij nog niet duidelijk is hoelang deze aanhoudt.

Het projectteam wordt altijd begeleid door een ervaren projectmanager, kwaliteitscoördinator en inhoudelijke opleider zodat jouw ontwikkeling niet stil komt te staan!

Functie eisen:

Een uitdaging ga jij aan met nieuwsgierigheid en lef waardoor je je blijft ontwikkelen.

Verder:

 • Ben je een schadebehandelaar met ervaring op het gebied van Brand, Verkeer en/of Aansprakelijkheid;
 • Beschik jij over een afgeronde MBO/HBO opleiding;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Kun je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en acties, waarbij een hoge
  kwaliteit van je werk van essentieel belang blijft.

Aanbod:

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een brutosalaris tussen € 2.400,- en € 3.400,- per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede collectieve ziektekostenregeling en pensioenregeling;
 • Interne doorgroeimogelijkheid naar expert;
 • Mobiele telefoon en thuiswerkvergoeding;
 • Een leaseauto die je privé kunt rijden met netto onkostenvergoeding is optioneel;
 • Onbeperkt toegang tot de online trainingen op GoodHabitz.

DEKRA

DEKRA is één van de grootste volledig onafhankelijke expertiseorganisaties van Nederland. Wij hebben de units DEKRA Claims Services, DEKRA Personenschade en DEKRA People ondergebracht binnen één cluster. Dit heeft als voordeel dat wij kunnen putten uit de kracht, kwaliteit en capaciteit van de combinatie van deze units. Wij zijn als unit gespecialiseerd in het bieden van een capaciteitsoplossing op het gebied van personenschadebehandelaars en schadebehandelaars materieel.

We bieden een uitdagend en divers aanbod aan opdrachten en opdrachtgevers (ook buiten de traditionele verzekeringsmarkt). Medewerkers van DEKRA zijn trots om voor DEKRA te werken en stralen dat uit bij de opdrachtgever.?

Investeren in ontwikkeling, opleiden tot een kwalitatief sterke schadebehandelaar en het maximaal benutten van jouw kwaliteiten, dat is waar DEKRA voor staat! Hoe zorgen wij daarvoor? Met een persoonlijk ontwikkelplan! Je bent onderdeel van het DEKRA netwerk en je kunt door specialisten gegeven inhoudelijke kennissessies bijwonen, masterclasses en onbeperkt online trainingen op verschillende deelgebieden volgen en aan het materieel- en/of letselcafé deelnemen om te sparren over jurisprudentie! Daarnaast bouw je een opleidingsbudget op dat voor externe opleidingen, cursussen en leergangen ingezet kan worden.

Solliciteren?

Heb je vragen over deze vacature of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben Recruiter bij DEKRA People. Je kunt mij bereiken op: 06 25743868 of via de mail Jesse.kruijs@dekra.com.

Locatie:
Capelle aan den IJssel
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Jesse Kruijs
Recruiter
m. 06-25743868
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schadebehandelaar Projectteam Materieel bij DEKRA People in Capelle aan den IJssel inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 7-6-2022 17:07:42