logo

Junior Schadebehandelaar Multibranche- vast - CED Interim Professionals


Noord-Brabant -
Als Schadebehandelaar heb je een veelzijdige, uitdagende baan. Je werkt nauw samen met jouw collega’s op de schade afdeling. Als Schadebehandelaar bestaan je werkzaamheden o.a. uit het aannemen, coördineren, bewaken en behandelen van binnenkomende schades.


CED Interim Professionals is op zoek voor onze opdrachtgever in regio Noord- Brabant, naar een Multibranche Schadebehandelaar. Het betreft een fulltime, vaste aanstelling bij onze opdrachtgever, waarbij CED Interim Professionals de werving en selectie voor haar rekening neemt.

Omschrijving van de functie

Als Schadebehandelaar heb je een veelzijdige, uitdagende baan. Je werkt nauw samen met jouw collega’s op de schade afdeling.

Als Schadebehandelaar bestaan je werkzaamheden o.a. uit het aannemen, coördineren, bewaken en behandelen van binnenkomende schades. Het gaat hierbij om schades waarbij de klant een beroep doet op de afgesloten schadeverzekeringen, verzuimverzekeringen en inkomensverzekeringen binnen volmacht, beurs en provinciaal. Daarnaast schakel je ook met de verzekeringsmaatschappij en derden. Je bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om schades in de volmacht. Je gaat op zoek naar een oplossing die past bij de situatie van de klant en stelt een advies op maat samen. Dit doe je voor zowel particuliere als zakelijke klanten van de aangesloten tussenpersonen en dus krijg je ook complexere/zware schades in behandeling. De organisatie werkt met CCS/Level 7, maar genoeg begeleiding op de afdeling om je hiermee te helpen. 

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de financiële dienstverlening;
  • WFT Basis en WFT Schade Particulier is een must; 
  • WFT Schade Zakelijk en overige certificaten zijn een pré.

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een ambitieuze organisatie met jarenlange kennis en ervaring in huis. Ze zijn onderdeel van een overkoepelende organisatie van vier toonaangevende bedrijfsonderdelen. . Samen zijn ze een betrokken, deskundig en betrouwbare financieel dienstverlener in de breedste zin van het woord. De afdeling Schade bestaat uit ca 20 collega's, een zeer divers dynamisch team. 

Wij bieden

Als Schadebehandelaar Multibranche krijg je een goed boven marktconform salaris (rang € 2.500,- tot 4.000,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek) en een prettige leerzame werkomgeving waar ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen. Ze hebben een goed thuiswerkbeleid waarin je op basis van fulltime dienstverband 2 dagen per week vanaf huis kan werken. 

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over CED Interim Professionals, onze opdrachtgever en openstaande vacature kan je contact met ons opnemen op: 010- 284 30 80 (optie 1). Lamiae en Naomi kijken er naar uit jou te spreken. 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Noord-Brabant
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Lamiae Amallah
Recruiter
m. 06 - 228 01 459
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Junior Schadebehandelaar Multibranche- vast bij CED Interim Professionals in Noord-Brabant inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 18-6-2021 16:25:17