logo

Pensioenspecialist Werkgeversketen - PGB Pensioendiensten


Amstelveen -
Je gaat actief aan de slag met verbeteringen die je ziet in processen, procedures of regelingen die gekoppeld zijn aan de jaardoelstellingen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt in jouw vakgebied. Je volgt de ontwikkelingen en past deze toe in je dagelijkse werk.


Pensioenspecialist Werkgeversketen

Werkgeversdesk

Amstelveen, 38 uur per week

Wat ga je doen?

Als onderdeel van de afdeling Werkgeversketen ben je bij de Werkgeversdesk het eerste aanspreekpunt voor werkgevers. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden, zoals het behandelen van binnenkomende informatieverzoeken van werkgevers, administrateurs en adviseurs via telefoon en e-mail. Je handelt offerte-aanvragen af en je zorgt ervoor dat de juiste overeenkomsten getekend worden. Daarnaast verzorgt de afdeling de jaarlijkse berekeningen voor expiraties en prolongaties.

Je gaat actief aan de slag met verbeteringen die je ziet in processen, procedures of regelingen die gekoppeld zijn aan de jaardoelstellingen. Je blijft op de hoogte van wat er speelt in jouw vakgebied. Je volgt de ontwikkelingen (wetgeving maatschappelijk, klant, ketenpartners) en past deze toe in je dagelijkse werk. Je bent een echte specialist en werkt mee in projecten. Je maakt werkinstructies en zorgt dat deze actueel blijven.

Wie ben jij?

Je bent een positief ingestelde teamspeler die onze dienstverlening continu wil verbeteren. Je bent kritisch en blijft jezelf graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Je bent op je best in een dynamische werkomgeving en werkt graag met ambitieuze doelen. Je bent klantgericht, resultaatgericht, planmatig sterk en hebt een gezonde portie innovatief vermogen.

Voor jou staat de klant op de eerste plaats. Je bent in staat om problemen op te lossen en relaties op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Je vindt het fijn om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn, werkt zorgvuldig en komt je afspraken na. Ook werk je graag samen.

Verder heb je…

 • een afgeronde hbo-opleiding;
 • ervaring met projectmatig werken en Lean / continu verbeteren;
 • aantoonbare ervaring met klantcontact of accountmanagement;
 • een servicegerichte houding en empathisch vermogen;
 • goede kennis van MS Office, met name Excel en Word;
 • goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

En bij voorkeur ook…

 • goede systeemkennis van MAIA en/of aanverwante systemen;
 • een afgeronde opleiding Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Pensioenen;
 • een flinke dosis humor.

Wie zijn wij?

PGB Pensioendiensten is de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. Wij zijn een ondernemende organisatie waar betrokkenheid, authenticiteit, helderheid en samenwerken voorop staan. Dit doen we met ons vooruitstrevende beleggingsbeleid en een goede pensioenadminstratie. We brengen de klantreis in kaart en werken zo naar het beste resultaat voor onze klanten. Onze 300 medewerkers werken elke dag nauw samen voor het welverdiende pensioen van ongeveer 450.000 deelnemers en bijna 4.100 werkgevers.

Pensioenfonds PGB is met een vermogen van ruim € 34 miljard het 9e pensioenfonds van Nederland. En Pensioenfonds PGB groeit! Het is 1 de snelst groeiende pensioenfondsen van Nederland.

Een dynamische baan bij een informele organisatie die volop in ontwikkeling is en waar je het verschil kunt maken. Met een open sfeer en fijne collega’s. Je krijgt bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Zo bepaal jij zelf, of in overleg met je collega’s, hoe je jouw werk indeelt en waar je dit uitvoert. Ook de verantwoordelijkheid om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen ligt bij jou. We zijn continu met elkaar in gesprek om het beste uit onszelf, elkaar en de organisatie te halen en kennen geen beoordelingscyclus meer.

Verder krijg je…

 • een passend salaris, inclusief 13e maand;
 • 32 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • een uitgebreide collectieve pensioenregeling;
 • een reiskosten-, OV-kosten- en/of thuiswerkvergoeding.

Solliciteren of meer weten?

Ben jij dé persoon voor deze baan? Stuur dan je motivatie + cv naar Fenja Koningstein, via hr@pgbpensioendiensten.nl. Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan even met Marit Cramer, Senior Pensioenspecialist Werkgeversketen op 020 702 40 74 of via m.cramer@pgbpensioendiensten.nl. We sluiten de vacature wanneer we een geschikte kandidaat hebben.  Een pre-employment screening is onderdeel van het selectieproces. We hebben geen behoefte aan acquisitie.

Locatie:
Amstelveen
Meer informatie:

Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan even met Marit Cramer, Senior Pensioenspecialist Werkgeversketen op 020 702 40 74 of via m.cramer@pgbpensioendiensten.nl.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Pensioenspecialist Werkgeversketen bij PGB Pensioendiensten in Amstelveen inclusief CV via hr@pgbpensioendiensten.nl, naar Fenja Koningstein.

 
 
Vacature geplaatst op 13-10-2021 12:35:46