logo

Personenschadebehandelaar - Veenendaal - DEKRA


Veenendaal -
Als Personenschadebehandelaar binnen het team Analyse en Actie houd je je bezig met het regelen van lang lopende personenschade claims. Je maakt analyses, geeft advies en in een aantal gevallen ben je ook verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de claim.


Wat ga je doen

Als Personenschadebehandelaar binnen het team Analyse en Actie houd je je bezig met het regelen van lang lopende personenschade claims. Je maakt analyses, geeft advies en in een aantal gevallen ben je ook verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de claim.

Met jouw ervaring, kennis en creativiteit weet jij de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen te bereiken. Jij bestudeert en analyseert langlopende schades en stelt vast waarom de zaak nog niet is geregeld, op welke termijn dat wel kan en wat daar voor nodig is.

De zaken variëren van bijvoorbeeld een ongeval, waarbij iemand bij een feest van een balkon is gevallen en letsel oploopt tot het regelen van een schade van een zelfstandig ondernemer die betrokken is geweest bij een verkeersongeval en daardoor grote problemen heeft om zijn bedrijf draaiende te houden.

Je werkt voornamelijk op kantoor of vanuit huis en overlegt telefonisch of via beeldverbinding met de betrokken partijen. Soms zal het voorkomen dat er een overleg op locatie plaats zal vinden. Je werkt nauw samen met een assistent, die jou veel administratief werk uit handen neemt.

Omdat jij je kunt inleven in een ander, communicatief en oplossingsgericht bent en beschikt over een dosis lef, zorg jij dat de schaderegeling verder soepel verloopt.

Verantwoordelijkheden

  • De lang lopende dossiers zijn jouw domein. Jij bestudeert en analyseert ze en niets ontgaat jou;
  • Je geeft advies, bent creatief en zorgt er voor dat de langlopende schades op de juiste manier worden afgehandeld;
  • Je stelt prioriteiten, werkt goed samen en geeft het administratieve werk uit handen.

Jij brengt mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als Letselschadebehandelaar bij een verzekeraar of schaderegelingsbureau;
  • Je bent analytisch en resultaatgericht en kan op een prettige en respectvolle manier pijnpunten en oplossingen benoemen;
  • Bovenal heb je passie voor het personenschade vak en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer.

Wij bieden

Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, reiskostenvergoeding, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Over ons

DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,3 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen.

In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing & Certification, Audits, Industrial Inspection, Safety Consulting, Rail en Claims & Expertise.

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Wendy Dirks +31 6 22 40 4287

Locatie:
Veenendaal
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met:
Wendy Dirks +31 6 22 40 4287

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Personenschadebehandelaar bij DEKRA in Veenendaal inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 13-10-2021 12:30:02