logo

Bestuurssecretaris - TKP Pensioen


Groningen -
Je bent iemand die graag bouwt aan een vertrouwensband met ‘jouw’ bestuurders. Met je expertise en organisatorisch gevoel weet jij een pensioenfondsbestuur effectief te ontlasten.


Je bent iemand die graag bouwt aan een vertrouwensband met ‘jouw’ bestuurders. Met je expertise en organisatorisch gevoel weet jij een pensioenfondsbestuur effectief te ontlasten. Dat je hiermee ook op niveau aan de toekomst van jouw fonds(en) kan bijdragen, vind je een pre. Ben jij iemand die houdt van organiseren, maar ook juridisch-inhoudelijk de diepte in wil? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

In de pensioenwereld gebeurt ongelooflijk veel. Denk maar aan het pensioenakkoord. In die hectiek willen de bestuurders van de bij ons aangesloten pensioenfondsen – onze klanten – volledig op ons kunnen vertrouwen. Als bestuurssecretaris bouw je – samen met onder andere de accountmanager – aan dat vertrouwen. Zorgvuldig en accuraat bereid je vergaderingen voor. In overleg met het bestuur of het bestuursbureau stel je de agenda samen. Je maakt bovendien notities, zorgt voor heldere en afgewogen verslaglegging en bewaakt de acties die voortvloeien uit vergaderingen. Met jouw juridische achtergrond weet je daarin goed en evenwichtig de afweging te maken tussen de verschillende belangen. Zodat ook de toezichthouders kunnen zien dat de besluitvorming bij jouw fonds(en) goed verloopt. 

In deze functie verwachten we van jou dat je: 
•    de bestuurders van jouw fonds(en) in staat stelt te besturen;
•    bestuursvergaderingen inhoudelijk en organisatorisch voorbereidt, begeleidt en verslaat;
•    actiepunten uit die vergaderingen bewaakt en opvolgt;
•    overlegt met interne en externe stakeholders, zoals klantteam, bestuur en bestuurlijke commissies en de toezichthouder

Dit ben jij

Of je nu voorafgaand aan de vergadering nog even een kop koffie inschenkt, of inhoudelijk de vergaderingen voorbereidt: je zet je altijd voor de volle 100% in. Je bent niet iemand die dingen half doet. Ook als een Teams-meeting in de avond is, of als je weer eens om 9 uur ’s ochtend in het westen van het land moet zijn, zorg jij dat het bestuur van jouw fonds(en) maximaal ontlast is. Je geniet van de zelfstandigheid en de veelzijdigheid van jouw rol. Dat je de ene dag onderweg bent, scherp en alert, en de volgende dag thuis in alle rust stukken uitwerkt.

Met jouw juridische achtergrond en kennis van de pensioenwereld begrijp je welke agendapunten prioriteit hebben en kan jij inschatten welke belangen spelen. Je bent analytisch sterk, toont inzicht in de materie en overziet de reikwijdte van jouw werk. Jouw fondsbestuurders zien dat onder meer terug in heldere en sterk geschreven notulen. Daarmee, en met je strategische afwegingen, win je het vertrouwen van de bestuurders – onze klanten.

Daarnaast:
•    heb je een afgeronde wo- of hbo-opleiding, liefst juridisch; 
•    heb je circa 3 jaar werkervaring als secretaris of bestuursondersteuner, bij voorkeur in de pensioenwereld;
•    ben je flexibel in je uren en in reistijden.  

‘Uit eigen ervaring weet ik hoe mooi het is als al je inzet en harde werk zich vertaalt naar vertrouwen en waardering van bestuurders. Je bent echt het gezicht van TKP’

Auteur:Karin ZunnebergFunctie:Manager Bestuursondersteuning

Afdeling

Onze afdeling Bestuursondersteuning valt onder de cco, de chief customer officer, en ondersteunt bestuursleden van verschillende pensioenfondsen en leden van gerelateerde fondsorganen. We werken met een klein, hecht team van 12 bestuurssecretarissen. Samen zorgen we ervoor dat al ‘onze’ besturen maximaal ontlast zijn.

Werken bij TKP

Vanuit Groningen werken we aan het beste digitale pensioenplatform. Een stevige ambitie, waar we met ruim 900 ambitieuze professionals iedere dag met hart en ziel aan werken. Dat moet ook wel, want 23 pensioenfondsen, duizenden werkgevers en 3,7 miljoen Nederlanders rekenen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. Zo maken we pensioen ‘easy’.

Waarom TKP?

•    De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
•    Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en intervisie tot online academy;
•    Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.

Fijne voorwaarden

De functie is gewaardeerd in schaal 8. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.192,33 en maximaal € 5.320,55 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% boven op je bruto maandsalaris. Je valt onder de moderne cao van onze moeder Aegon, krijgt minimaal 26 vakantiedagen, profiteert van een uitgebreid pakket aan voordelen én krijgt uren voor vrijwilligerswerk.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 19 januari 2021 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karin Zunneberg, manager Bestuursondersteuning, via 06-22 47 08 78 of zunneberg.k@tkppensioen.nl. Vragen over de procedure kun je stellen aan Nourdin Bourjel, recruiter, via 06-82 70 59 16 of bourjel.n@tkppensioen.nl.

Locatie:
Groningen
Meer informatie:
  • Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karin Zunneberg, manager Bestuursondersteuning, via 06-22 47 08 78 of zunneberg.k@tkppensioen.nl.
  • Vragen over de procedure kun je stellen aan Nourdin Bourjel, recruiter, via 06-82 70 59 16 of bourjel.n@tkppensioen.nl.
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Bestuurssecretaris bij TKP Pensioen in Groningen inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 5-1-2021 12:29:04