logo

Schade Expert Aansprakelijkheid - Achmea


Apeldoorn -
Als schade-expert op het gebied van aansprakelijkheid en technische verzekeringen behandel je zelfstandig schades. Specifiek op het gebied van (bedrijfs)aansprakelijkheid en CAR.


Over deze vacature

Ben jij een bevlogen vakman en wil je graag regelmatig met complexe cases en grote schades aan de slag? Als grootste schadeverzekeraar van Nederland kunnen wij je deze uitdaging bieden! 

Als schade-expert op het gebied van aansprakelijkheid en technische verzekeringen behandel je zelfstandig schades. Specifiek op het gebied van (bedrijfs)aansprakelijkheid en CAR. Je doet onderzoek naar polisdekking en aansprakelijkheid en stelt waar nodig de schade vast. Het werkaanbod bestaat bijvoorbeeld uit schades aan installaties, aan of door goederen van anderen en constructiefouten. Bij de vaststelling ben je slagvaardig en deskundig. Na grondig onderzoek stel jij de contractuele aansprakelijkheid vast.

Je bent verantwoordelijk voor opdrachten in Midden-, Oost- & Zuid-Nederland en woont bij voorkeur in die regio. Je werkt zelfstandig vanuit huis en organiseert dagelijks je eigen werkaanbod. Je bent uitgebreid in je vaststelling en verslag en daar waar het moet: snel en efficiënt. Je bevindingen rapporteer je aan de interne schaderegelaar waarbij je rekening houdt met het algemene Achmea belang.

Jouw afdeling

Aansprakelijkheid

Het specialistenteam waarbinnen jij komt te werken bestaat uit 25 professionals; experts op het gebied van schade-expertise, toedrachtonderzoek, aansprakelijkheid en technische verzekeringen. Samen houden jullie je bezig met complexe claims. Samen werken jullie voor de bekende merken Centraal Beheer, Avéro en Interpolis.

Jouw achtergrond

Wat jou uniek maakt als Schade Expert Aansprakelijkheid

  • Een HBO diploma dan wel aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau met een achtergrond in werktuigbouw of elektrotechniek
  • Bij voorkeur meerjarige ervaring als expert in de buitendienst
  • Als Register Expert ingeschreven in het Nivre register aansprakelijkheid (of je bent kandidaat RE) is een uiteindelijk vereiste voor deze functie
  • Een stevige persoonlijkheid die mensen weet te beïnvloeden, kan overtuigen, niet makkelijk van zijn of haar stuk te brengen is, met conflicten om kan gaan en voortdurend kan schakelen tussen wisselende prioriteiten en daar de goede keuzes in kan blijven maken
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen, sterk analytisch vermogen, goede onderhandelingsvaardigheden en oog heeft voor alle belangen die kunnen spelen bij een onderzoek

Kijk eens rond in Apeldoorn

Dit is achmea

Wat wij bieden

  • Naast 144 verlofuren per jaar op basis van een 36-urige werkweek (vanaf januari 2021, 34-urige werkweek), een persoonlijk keuzebudget opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf of je dit budget laat uitbetalen, spaart of dat je er verlofuren van koopt
  • Uitstekende pensioenregeling van 1,875% met een vaste jaarlijkse premie
  • Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding voor auto, openbaar vervoer én fiets
  • Korting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor jou én je gezin. Je krijgt ook nog een extraatje van € 250,- bruto per jaar  
  • Korting op je schadeverzekering bij Centraal Beheer en Interpolis

Grootste verzekeraar
Van betekenis zijn voor zo’n 10 miljoen Nederlanders

Maak impact
Bijdragen aan een veilige én toekomstbestendige samenleving

De toekomst creëren we samen
Daar kunnen we jouw innovatieve ideeën goed bij gebruiken

Sollicitatieprocedure

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 dagen reactie
Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Een assessment
Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 1e gesprek
Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Het 2e gesprek
In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst
Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Locatie:
Apeldoorn
Meer informatie:
contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Jacco Eijgelaar
Corporate Recruiter
m. (06) 30 08 1969

 (stuur gerust een sms of whatsapp bericht indien je de voicemail krijgt)

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schade Expert Aansprakelijkheid bij Achmea in Apeldoorn inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 1-1-2021