logo

Interim Schadebehandelaar Multibranche - DEKRA People


Randstad -
Wil jij jouw carrière in een stroomversnelling brengen? Heb jij de eerste stappen gezet als materieel schadebehandelaar en wil jij je verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan hebben we een uitdagende volgende stap voor jou!


Wil jij jouw carrière in een stroomversnelling brengen? Heb jij de eerste stappen gezet als materieel schadebehandelaar en wil jij je verder ontwikkelen binnen dit vakgebied? Dan hebben we een uitdagende volgende stap voor jou: Schadebehandelaar Multibranche binnen het vaste team van DEKRA People!

Functie

Als interim Schadebehandelaar Multibranche geef jij jouw ervaring en netwerk een enorme boost. Je doet opdrachten binnen het schadedomein, aangepast op jouw specifieke ambities. Opdrachten duren gemiddeld 3 tot 9 maanden, maar belangrijker is dat de opdracht op ieder moment past bij jouw ontwikkeldoel. De opdrachtgevers kunnen ook sterk variëren, zo kan je terecht komen bij een van de grootste verzekeraars van Nederland, maar ook een opdracht bij een klein volmacht kantoor behoort tot de mogelijkheden.

Naast het opdoen van praktijkervaring heb je de mogelijkheid tot het volgen van vakopleidingen. Tijdens het ontwikkeltraject word je begeleidt vanuit DEKRA People door de Manager Interim Professionals en staan zowel jouw inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling centraal.

Jouw Profiel

Je bent flexibel, praktisch en iemand die zich snel kan aanpassen. Je krijgt energie van het leren kennen van nieuwe organisaties en ontmoeten van nieuwe mensen.

Verder;

 • heb je minimaal een afgeronde Mbo opleiding (bank- en verzekeringswezen) of Hbo opleiding (juridisch);
 • heb je ervaring met het behandelen van materiele schades;
 • ben je bereidheid tot het volgen van vakopleidingen;
 • ben je in het bezit van Wft basis en Schade Particulier (of bereid deze te halen);
 • en ben je minimaal 32 uur beschikbaar;
 • beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • en wil je blijven in investeren in jezelf.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.

Sluit jij je aan als interim schadebehandelaar bij het team schade materieel? Een heel diverse groep behandelaars met verschillende achtergronden, leeftijden, expertises en ambities. Wat jullie gemeen hebben is de wil om de opdrachtgever te helpen in drukke/lastige tijden en de wil je te blijven ontwikkelen door zelf aan het roer te staan van jouw eigen carrière. Daarnaast krijg je energie van het onderling delen van kennis.

Aanbod

Naast wat wij van jou vragen is het ook belangrijk om te weten wat wij jou bieden:

 • een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een bruto salaris tussen € 2200,- en € 3200,- per maand (afhankelijk van jouw huidige ervaring) met doorgroeimogelijkheden
 • een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan externe opleidingen/leergangen als aanvulling op de diverse kennissessies, masterclasses, GoodHabitz en seminars
 • goede collectieve ziektekostenregeling
 • een bonusregeling
 • een lease auto die je privé kan rijden, netto onkostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling
 • diverse gave events en activiteiten, zoals de jaarlijkse People BBQ.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Jesse Kruijs en ik ben recruiter bij DEKRA People. Je kan me bereiken op: 06-25743868 of via de mail Jesse.kruijs@dekra.com

Locatie:
Randstad
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Jesse Kruijs
Recruiter
m. 06-25743868
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Interim Schadebehandelaar Multibranche bij DEKRA People in de Randstad inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 29-1-2021