logo

Personenschadebehandelaar Middelzwaar letsel - DEKRA People


Randstad -
De afgelopen jaren heb jij je ontwikkeld tot personenschadebehandelaar die zelfstandig dossiers van A tot Z behandelt op Middelzwaar niveau, maar je hebt het idee dat je niet verder komt, lees dan snel verder!


Functie

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarin jij jouw ervaring en netwerk een enorme boost gaat geven door verschillende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers aan te pakken. Altijd binnen het schadedomein, maar aangepast op jouw specifieke ambities (inhoudelijke verdieping, AVB, AVP, Medische aansprakelijkheid).
Je wordt vanuit DEKRA People begeleid en hierbij staat zowel jouw inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling voorop.

Als schadebehandelaar bij de DEKRA People ontwikkel jij je samen met ons tot een van de beste schadebehandelaars van jouw generatie! Het team vormt een dynamische en vooruitstrevende groep schadebehandelaars binnen DEKRA People. Schadebehandelaars die gaan voor een maximaal resultaat in persoonlijke en theoretische ontwikkeling, zelf aan het roer staan van hun eigen carrière en energie krijgen van onderling delen van kennis.

Opdrachten duren gemiddeld 6 tot 12 maanden, maar uitgangspunt is dat de opdracht op ieder moment past bij jouw ontwikkeldoel.

Jouw Profiel

Je bent ambitieus en leergierig en je vindt het leerzaam om een nieuwe organisatie met nieuwe collega’s en nieuwe uitdagingen te leren kennen.

Verder:

 • beschik je over minimaal een afgeronde Hbo opleiding;
 • heb je ervaring met het behandelen van middelzware letselschadedossiers;
 • heb je een relevante vakopleiding, bijvoorbeeld de leergang licht/middelzaar letsel;
 • ben je in het bezit van Wft Basis en Schade Particulier;
 • ben je minimaal 32 uur beschikbaar;
 • kan je snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en acties, waarbij een hoge
  kwaliteit van je werk van essentieel belang blijft;

Maar bovenal heb je passie voor het behandelen van personenschades en sta je voor de juiste oplossing voor het slachtoffer.

DEKRA People

Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.

Aanbod

 • een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de intentie dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een bruto salaris tussen € 2700,- en € 4100,- per maand (afhankelijk van jouw huidige ervaring) met doorgroeimogelijkheden
 • een opleidingsbudget dat je kunt besteden aan externe opleidingen/leergangen als aanvulling op de diverse kennissessies, masterclasses, GoodHabitz en seminars
 • goede collectieve ziektekostenregeling
 • een bonusregeling
 • een lease auto die je privé kan rijden, netto onkostenvergoeding, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling
 • diverse gave events en activiteiten, zoals de jaarlijkse People BBQ.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Arlene Wierda en ik ben recruiter bij DEKRA People. Je kan me bereiken op: 06-25743817 of via de mail arlene.wierda@dekra.com.

Locatie:
Randstad
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Arlene Wierda
Recruiter
m. 06-25743817
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Personenschadebehandelaar Middelzwaar letsel bij DEKRA People in Randstad inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 5-11-2020