logo

Traineeship schadebehandelaar - vast - CED Interim Professionals


Rotterdam -
Als spin in het web co├Ârdineer jij een juiste afhandeling van de schade en ontzorg je de klant met als doel dat de klant blij met jou is! Een grote verantwoordelijkheid? Ja zeker, maar wij gaan jou helpen om dit te doen.


Omschrijving van de functie

Je wordt gebeld. Op de snelweg is een auto ongeluk gebeurd en één van de gedupeerden heeft jouw hulp nodig. Hoe nu verder, vraagt hij zich af, want zijn hele auto is beschadigd. Ondertussen hangt ook de tegenpartij aan de telefoon, die jouw klant aansprakelijk stelt voor het ongeluk. Daar sta je dan, midden op het kruispunt van de discussie. Maar wie heeft gelijk en wie is aansprakelijk?

Jij weet jouw hoofd koel te houden, je zorgt er eerst voor dat alle partijen de rust bewaken en je checkt of er verder geen persoonlijk leed is. Daarna duik je direct in de aansprakelijkheid. Als spin in het web coördineer jij een juiste afhandeling van de schade en ontzorg je de klant met als doel dat de klant blij met jou is! 

Een grote verantwoordelijkheid? Ja zeker, maar wij gaan jou helpen om dit te doen. Met dit traineeship maak je een vliegende start met jouw carrière. Daarom steken we veel energie in jouw ontwikkeling en stomen we je klaar voor de rest van jouw carrière. Hoe we dat doen? Eén keer in de acht weken zit jij samen met jouw coach: een gesprek volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Ook leer je de branche en het vak van schadebehandelaar kennen door middel van inhoudelijke trainingen, coaching op de werkvloer en praktijkgerichte workshops van ervaringsdeskundigen.

Na 18 maanden volop ontwikkelen, vakinhoud leren en alles toepassen in de praktijk treed je in vaste dienst bij onze klant. Gedurende het traineeship ben je in dienst van CED.

Functie-eisen

Leergierig, gedreven, inlevend en analytisch! Jij zoekt vraagstukken uit en gaat discussies niet uit de weg. Daarnaast heb jij een HBO of MBO-4 opleiding gevolgd. Heb jij Rechten, MER of Commerciële Economie gestudeerd? Dat is mooi meegenomen. Nóg belangrijker vinden wij het dat je interesse hebt in verzekeringen en schade, maar vooral in het helpen van gedupeerden.

Bedrijfsprofiel

Moving forward, dat is het credo van CED. Vooruitgang voor de branches waarin we actief zijn, voor onszelf als bedrijf en voor jou als medewerker. Dat is waar we iedere dag mee bezig zijn: kijken waar de kansen liggen en die op het juiste moment grijpen. CED is koploper als het gaat om vernieuwende diensten voor de verzekeringssector. En dat willen we graag zo houden.

Wij bieden

  • Persoonlijke coach voor jouw professionele en persoonlijke doelen;
  • Coach uit het werkveld voor begeleiding op vak inhoud;
  • Wft’s Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk;
  • Leergang Schadebehandelaar Motorrijtuigverzekeringen of Brand/Varia (HBO);
  • Na een eerste periode krijg je, bij goede evaluatie, een leaseauto waar je zakelijk én privé kilometers mee kunt maken;
  • Praktijkgerichte kennissessies, bijvoorbeeld op het gebied van verzekeringstechnieken en fraude door ervaringsdeskundigen;
  • Startsalaris van € 2.000 bruto per maand, een 13e maand, 25 vakantiedagen, 5 ATV-dagen en 8% vakantiegeld;
  • Een groeitraject in jouw salaris gedurende de 18 maanden van het traineeship;
  • Mogelijkheden om het traineeship fulltime of parttime (minimaal 24 uur) te volgen. Het is dus ook goed te combineren wanneer jij bezig bent met het afronden van je studie.

Extra

Klaar om de keuze te maken voor de invulling van jouw toekomst? Mooi, want wij zijn er ook klaar voor! Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op. Na een eerste gesprek met de recruiter volgt een tweede gesprek, dit om zeker te zijn dat wij dé juiste plek zijn om jouw carrière te boosten. Hierna volgt een aanbod en kan je dit voorjaar aan de slag!

Aanvullende informatie

Wil jij meer informatie voordat je jouw gegevens achterlaat? Neem dan contact op met onze recruiter, Naomi op 06 – 831 01 018 of mail naar naomi.van.de.burgt@ced.nl. Wil je liever appen? Geen probleem; dat mag uiteraard ook in de avonduren.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Rotterdam
Meer informatie:
contactpersoon
 
Contact:
Naomi van de Burgt
Recruiter
t. 010 - 284 30 84
m. 06 - 831 01 018
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Traineeship schadebehandelaar - vast bij CED Interim Professionals in Rotterdam inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 13-11-2021 21:22:36