logo

Schadebehandelaar: senior specialist brand - DEKRA People


Den Haag -
Als senior specialist brand is communicatie jouw sterke kant en weet jij jouw betrokkenheid goed over te brengen.


Functie

Binnen de brandschades is weinig nieuw voor jou en daarom houd jij je als specialist vooral bezig met de zwaardere schades. Jij weet je hoofd koel te houden in elke situatie en weet dit ook over te brengen op collega’s. Jij overziet de situatie en bent niet bang om knopen door te hakken.
Daarnaast focus jij je op ontwikkeling. Je bent in staat verbeterslagen te maken en hebt oog voor efficiency.

Jouw profiel

  • jij beschikt over een HBO- of WO-opleiding
  • hebt ervaring in de behandeling van brandschades
  • ervaring met Lean is een pré
  • en je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar

Opdrachtgever

Je komt te werken in een team waar een prettige en informele sfeer hangt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw ontwikkeling.
Verder kan je gebruik maken van flexibele werktijden en is er oog voor een goede balans tussen werk en privé.

DEKRA People

DEKRA People is een netwerkorganisatie gespecialiseerd op het gebied van Schade gekoppeld aan het portfolio van DEKRA Personenschade en DEKRA Claims & Expertise. We zetten professionals in bij opdrachtgevers door middel van tijdelijke ondersteuning, totaal oplossingen met andere DEKRA businessunits en werving & selectie.
Wij staan voor de ultieme begeleiding in de loopbaan van onze schadebehandelaars en bieden startende professionals de kans intern opgeleid te worden en ervaren professionals hun kennis uit te breiden. We hebben een breed landelijk aanbod van opdrachtgevers met grote- en kleinschalige opdrachten.

Solliciteren

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Arlene Wierda en ik ben recruiter bij DEKRA People. Je kan me bereiken op: 06-25743817 of via de mail arlene.wierda@dekra.com.

Locatie:
Den Haag
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Mijn naam is Arlene Wierda en ik ben recruiter bij DEKRA People. Je kan me bereiken op: 06-25743817 of via de mail arlene.wierda@dekra.com.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schadebehandelaar: senior specialist brand bij DEKRA People in Den Haag inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 15-1-2021