logo

Schadebehandelaar Letselschade - Nationale-Nederlanden


Den Haag -
Als Schadebehandelaar Letselschade neem je het hele proces van schadeafhandeling voor je rekening.


Wat je ontvangt

  • Veel kansen om je te ontwikkelen of door te groeien
  • Vakantiegeld & 13de maand

Wat je meebrengt

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Enige ervaring in materiële schadebehandeling
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen

Verkeersongevallen, sport- of bedrijfsongevallen, een medische fout of een misdrijf: allemaal zaken waar letselschade bij voor kan komen. Situaties die vragen om een goede afhandeling van eventuele claims die daaruit voortkomen. Als Schadebehandelaar beperk je zo deels de impact op het leven van de slachtoffers.

Jouw impact als Schadebehandelaar Letselschade bij NN
Van licht tot zwaar letsel; binnen NN Personenschade behandelen we het allemaal. Wij zijn hét kenniscentrum voor de behandeling van alle personenschadeclaims van NN Group. Een verantwoordelijke taak, omdat we voor elke persoon de best mogelijke afhandeling willen garanderen. Zo krijgt elk slachtoffer de schadevergoeding waar hij/zij recht op heeft.

Of je nu werkt met licht letsel of met zware letsels, je werk is enorm divers en diepgaand. Je neemt het hele proces van schadeafhandeling voor je rekening. Bij Licht Letsel handel je kleine schades snel af. Dat betekent dat je snel knopen moet doorhakken en dan doorgaat naar de volgende casus. Werk je bij (Middel)Zwaar Letsel, dan heb je ook contact met de slachtoffers en check je de dekkingen en aansprakelijkheid. Om alles tot op de bodem uit te zoeken, heb je ook nauw contact met advocaten en juristen binnen NN. En ook met adviseurs, tegenpartijen en buitenlandse vertegenwoordigers.

Je overlegt en wint advies in om de juiste feiten boven tafel te krijgen. Je verplaatst je in het slachtoffer en neemt zijn/haar belang mee in je besluit. Soms ligt de waarheid niet direct aan de oppervlakte en moet je de zaak vanuit een breder kader beoordelen. Als een schade bijvoorbeeld niet 100% onderbouwd kan worden, maar deze wel geregeld moet worden. Je toont lef door dit soort zaken zelfstandig op te pakken. Tegelijk kun je altijd terecht bij je collega’s in het team. Samen verbeteren jullie steeds alle processen.

We care
Zoals jij indirect voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. Ook om je te ontwikkelen, faciliteren we van alles:

  • Ons net nieuw ingerichte Learning & Development Center.
  • Veel professionals met ervaring en kennis op de afdeling.
  • Opleidingen om je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
  • Vertrouwen & verantwoordelijkheid: je staat zelf aan het roer.

Met zo’n 85 collega’s behandelen we alle letselschadeclaims, van licht tot middel en zwaar letsel. Binnen de teams werken minder en meer ervaren collega’s. Jij kunt ook stappen zetten: start je bijvoorbeeld bij Licht letsel, dan kun je daarna doorgroeien naar de wat zwaardere zaken van Middelzwaar letsel

Om vervolgens uit te komen bij Zwaar letsel.
Ons servicecenter heeft alle benodigde kennis en expertise in huis, met een eigen expertisedienst en medisch adviesteam. Check je nieuwe collega's alvast, om te horen hoe zij hun werk ervaren!

Onze purpose
Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Wij willen 100% tevredenheid van al onze klanten en medewerkers. Dat bereiken we door goed te luisteren naar hun behoeftes en koste wat het kost persoonlijke service te verlenen, vanuit al onze labels. En dat zijn er best een aantal: NN, NN Investment Partners, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

Clear conditions
We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen. Als Schadebehandelaar Letselschade werk je vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent. Met het strand om de hoek en FIT20 en eigen NN Café in huis. Wat wil je nog meer?

Critical skills van een Schadebehandelaar Letselschade
Afhankelijk van je kennis en ervaring kijken we waar je het beste op je plek zit. Dat je ondernemend bent en besluitvaardig knopen doorhakt vinden we hierbij meest belangrijk. Je handelt op basis van de juiste informatie die je boven tafel krijgt en bent dan ook niet onder de indruk van grote financiële belangen die spelen. Jij wilt de case zo goed en eerlijk mogelijk afhandelen. Dat doe je vanuit je klantgerichtheid en betrokkenheid. Gelukkig weet je goed met de zware verhalen om te gaan en sluit je je werkdag toch positief af.

Commit to NN
Ben jij bereid om mensen de schadevergoeding te bieden waar zij recht op hebben? Dan maken we graag kennis met je. Ga naar de letselvacature van jouw keuze en solliciteer!

Locatie:
Den Haag
Meer informatie:
contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Danitscha Mahadew
Recruiter
m. 06-15401981
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Schadebehandelaar Letselschade bij Nationale-Nederlanden in Den Haag inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 22190
 
Vacature geplaatst op 9-8-2019 10:25:59