logo

Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid - Meijers


Amstelveen -
Heb jij een totale focus op commerciele activiteiten op het gebied van aansprakelijkheid? Wil je een team van medewerkers binnen jouw vakgebied, samen met de desbetreffende Manager, aansturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat verwachten we van je?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Diploma Wft Adviseur Schadeverzekering
 • Branche diploma(’s), bijvoorbeeld leergang Brand
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als specialist van grootzakelijke relaties
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

Wat ga je doen?

 • 30% Beoordelen en onderbrengen van (complexe) risico’s
 • 40% Klanten adviseren
 • 30% Inkopen en contracteren van verzekeringen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Professioneel team met een informele sfeer
 • Interessante portefeuille met voldoende uitdaging
 • Een salaris tussen €3.790,- en €6.313,- en een 13e maand
 • Een prima pensioenverzekering
 • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuze dag
 • Ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke groei

Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid
Amstelveen / 40 uur

Heb jij een totale focus op commerciele activiteiten op het gebied van aansprakelijkheid? Wil je een team van medewerkers binnen jouw vakgebied, samen met de desbetreffende Manager, aansturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie
Wij zijn op zoek naar een Senior Accountspecialist/Practice Leader die verantwoordelijk is voor het zelfstandig beoordelen en onderbrengen van (complexe) risico’s op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en andere variaverzekeringen. Om deze rol tot een succes te maken onderhoud en vergroot je bestaande en nieuwe netwerken van zowel relaties als verzekeraars. Daarnaast draag je proactief bij aan productontwikkeling en koop en contracteer je zelfstandig complexe en/of internationale verzekeringsproducten. Dit betreft doorgaans de meest complexe verzekeringen voor de grote klanten. Verder vind je het leuk om de voortgang, productiviteit en kwaliteit van het werk binnen de afdeling aansprakelijkheid te bewaken en te sturen. Je signaleert knelpunten en draagt oplossingen aan ter verbetering.

Jouw kwaliteiten
Je hebt een uitstekend gevoel voor commercie, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een voorbeeld voor je collega’s in de Meijers Way of Working. Kwaliteit en accuratesse staan bij jou hoog in het vaandel. Je kan goed overzicht bewaren, schakelen en prioriteiten stellen

Jouw toekomst
Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening geleverd door vakkundige medewerkers groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou
Ben jij de Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaande online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Amstelveen
Meer informatie:
contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Manon van Rheenen
Recruiter
t. +31 (0)20 504 26 53
m. +31 (06) 41 423 397
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Practice Leader / Senior Accountspecialist Aansprakelijkheid bij Meijers in Amstelveen inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 3-8-2019 17:13:55