logo

Junior Project Manager Business Development - Meijers


Amstelveen -
Vind jij het leuk om de verbindende factor te zijn tussen de klant en onze business? Ben je commercieel, zelfstandig maar ook analytisch en ondernemend? En ambieer je een ondernemende positie met ruimte voor initiatief, creativiteit en groei?


Wat verwachten we van je?

 • Minimaal een afgeronde hbo en/of wo-opleiding
 • Diploma Adviseur WFT Schadeverzekering Zakelijk of de bereidheid deze na indiensttreding te behalen
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de assurantiebranche
 • Nima A / B opleiding is een pré  

Wat ga je doen?

 • 20% Activiteiten m.b.t. Marktontwikkelingen
 • 20% Rapportages ontwikkelen
 • 30% Quickscans, analyses en presentaties maken
 • 20% Commerciele ontwikkeling van diverse doelgroepen
 • 10% Activiteiten m.b.t. het positioneren van Business

Wat kun je van ons verwachten?

 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien, initiatieven te nemen en ruimte voor persoonlijke groei
 • Een goed, marktconform salaris en een 13e maand
 • Een laptop en smartphone
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Korting op diverse verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende zorgverzekering
 • Een gezellige gezamenlijke lunch en een vrijdagmiddagborrel

Junior Project Manager Business Development
Amstelveen / 32-40 uur

Vind jij het leuk om de verbindende factor te zijn tussen de klant en onze business? Ben je commercieel, zelfstandig maar ook analytisch en ondernemend? En ambieer je een ondernemende positie met ruimte voor initiatief, creativiteit en groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw functie
In deze functie kom je samen te werken met onze Projectmanager Business Development en ben je mede verantwoordelijk voor succesvolle en tijdige afronding van complexe aanbestedings-, tender- en due diligence trajecten. Daarnaast lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van Business Marketingtools en de implementatie daarvan. Je werkt nauw samen met accountmanagement en marketing & communicatie. Je adviseert en faciliteert hen bij (potentiële) kansen op het gebied van diverse doelgroepen/sectoren. Voor wat betreft de markt signaleer je relevante ontwikkelingen en trends en vertaalt deze naar de business. Je bent voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden voor nieuwe doelgroepen/sectoren en doet voorstellen tot marktbenadering. Daarnaast doe je regelmatig marktonderzoek zoals deskresearch, co-creatie met klanten en in verschillende netwerken. Je ontwikkelt bestaande doelgroepen/sectoren op product, dienstverlening en communicatie en denkt actief mee over productontwikkeling.

Jouw kwaliteiten
Als Junior Project Manager Business Development ben je commercieel, analytisch en resultaatgericht. In jouw werk stel je hoge kwaliteitseisen en ben je accuraat. Omdat je een verbindende factor bent voor Directie en diverse afdelingen binnen de organisatie ben je goed in adviseren en beschik je over een behoorlijke dosis aan overtuigingskracht.

Jouw toekomst
Bij Meijers waarderen wij executiekracht & vrij denken. Er is dus veel vrijheid binnen deze rol om de richting van het bedrijf te beïnvloeden. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige medewerkers, groeien wij. Als familiebedrijf staat het gezamenlijk bouwen aan relaties bovenaan. Zo is Meijers gegroeid en daar zijn wij trots op. De ideale kandidaat deelt deze waarde. Net zo belangrijk is een authentieke ‘drive vanuit het hart’. En met deze passie voor je vak draag je bij aan duurzame continuïteit voor jezelf, je collega’s, de klanten en het bedrijf.

Het begint bij jou
Ben jij de Junior Project Manager Business Development die wij zoeken? Solliciteer dan via het onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Manon van Rheenen (Recruiter), via 020 504 2 653. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Locatie:
Amstelveen
Meer informatie:
contactpersoon
Linkedin
 
Contact:
Manon van Rheenen
Recruiter
t. +31 (0)20 504 26 53
m. +31 (06) 41 423 397
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Junior Project Manager Business Development bij Meijers in Amstelveen inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 3-8-2019 16:59:49