logo

Trainee Beleggingen - PGB Pensioendiensten


Amsterdam -
Heb je affiniteit met vermogensbeheer, asset allocatie en financiƫle markten? Ben je ondernemend en ambitieus? Dan zoeken wij jou!


Word jij onze nieuwe collega?

Trainee Beleggingen
Amsterdam Buitenveldert, 38 uur per week

Wat ga je doen?
Je gaat opdrachten uitvoeren bij 2 teams binnen Beleggingen. Deze opdrachten bepaal je deels zelf. Denk aan het samenstellen van het risicobudget voor de beleggingsportefeuille en de allocatie naar de beleggingscategorieën binnen het team Balansmanagement. Of het selecteren, monitoren en beheren van externe managers bij het team External Mandates. Binnen het team Fixed Income & Treasury kun je zelf aan de slag met het beheren van het dynamische rentebeleid via obligaties en derivaten, het uitvoeren van kredietanalyses of valutabeheer. De functie is fulltime (38 uur) voor de duur van in ieder geval 1 jaar.

Wie ben jij?
Je bent ambitieus en maakt graag het verschil in pensioenland. Je bent zelfstartend, initiatiefrijk en niet bang om verantwoordelijkheid op je te nemen. Je volgt de marktontwikkelingen in de beleggingswereld op de voet en gebruikt deze in je werkzaamheden. Je wilt je ontwikkelen, leert snel, bent nieuwsgierig, creatief en steekt graag de handen uit de mouwen. Deze kwaliteiten zet je in om samen met jouw collega’s de groei van Pensioenfonds PGB te verwezenlijken. Heb je ook nog een master in de econometrie, (bedrijfs-) economie of een bètastudie? Dan is dit de perfecte startersfunctie voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn PGB Pensioendiensten, de uitvoeringsorganisatie van Pensioenfonds PGB. Wij zijn een innovatieve organisatie met een sterke, open cultuur. We volgen nieuwe trends en ontwikkelingen en willen het beste resultaat voor de deelnemers bereiken door te innoveren. Met een vermogen van circa € 28 miljard is Pensioenfonds PGB het 9e pensioenfonds van Nederland. En Pensioenfonds PGB groeit! Wij behoren tot de snelst groeiende pensioenfondsen met de overtuiging dat met een grotere omvang de belangen van de deelnemers versterkt worden. Op dit moment verzorgen wij met 250 medewerkers de pensioenen van ruim 330.000 deelnemers.

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan bij een informele, groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is. Met een open sfeer en fijne collega’s. Ook krijg je bij ons veel ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo bepaal jij zelf hoe je jouw werk indeelt. En heb je de ruimte om jezelf te ontwikkelen via trainingen en opleidingen.

Solliciteren of meer weten?
Wil jij deze baan? Stuur dan je motivatie + cv naar Fenja Koningstein, HR-adviseur, via hr@pgbpensioendiensten.nl. Heb je vragen over de functie? Dan bel je met Jeroen Rijk, manager Balansmanagement, op nummer 020 7024 328. Een pre-employment screening is onderdeel van het selectieproces. We sluiten de vacature zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Heb je vragen over de functie? Dan bel je met Jeroen Rijk, manager Balansmanagement, op nummer 020 7024 328.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Trainee Beleggingen bij PGB Pensioendiensten in Amsterdam inclusief CV via hr@pgbpensioendiensten.nl

 
 
Vacature geplaatst op 31-8-2019